BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
Acasa Retete Sfaturi utile Leacuri Glume Poezii Poze Karina Link-uri


alimente si medicamente
alunite
anemie
articulatii
buze
cancer
circulatie
ciuperca piciorului
cosmetica
dermatologie
diabet
digestie
diverse
dureri
dverse
exostoza
febra
ficat
fiere
friguri
ginecologie
greata
hepatita
hidroterapia
infectie sub unghie, cu puroi
inima
intepaturi
interne
leac
leacuri
legume
litiaza renala
mahmureala
mar
medicamente hormonale naturale
memorie
metabolism
miere
mierea
migrene
noduli
oase
oboseala
ochi
oftalmologie
orl
ortopedie
piele
plamini
plante
polip
prostata
psihic
raceala
raceli si reumatism
rana
reteta de curatare a limfei
retete energizante
reumatism
ricin
rinichi
sex
sistem imunitar
stomac
stomatologie
sughit
tei
ten
transpiratie
tuse
ulcer
urologie
vicii

  • - Cu iaurt - Un borcan de iaurt natural (nepasteurizat) se amesteca bine cu o lingurita de miere, o lingurita de otet de mere, 20 g drojdie de bere proaspata si se consuma pe stomacul gol, dimineata. Dupa 20 de minute, se mananca micul dejun. Se fac cure de trei saptamani, cu o saptamana pauza intre ele.
  • Nu mai tin bine minte cand si unde am citit pentru intaia data despre tratamentul diferitelor boli cu ajutorul oualor de prepelita. Apoi, in timpul uneia dintre tot mai sporadicele plimbari prin oras, am zarit in vitrina unui chiosc alimentar un cofraj in care erau expuse miraculoasele oua. Decis, am cumparat saizeci, am ajuns acasa si, incepand cu ziua urmatoare, mi-am propus sa incerc tratamentul. In primele zile a fost mai dificil, pana m-am obisnuit cu tipicul si cu absenta paharelului de palinca inainte de masa. Dupa cateva zile, efectul tratamentului a inceput sa se simta: eram mai linistit datorita - se vede treaba - reglarii tensiunii arteriale; somnul imi era mai putin agitat si fara intreruperile obisnuite; parca si respiratia ""curgea"" mai lejer.
  • 1. Se ia continutul unui borcan de iaurt mic (pe atunci erau borcanele de sticla de 200 g), se pune intr-o cana mai mare la care se adauga: o lingurita de otet de mere, o lingurita miere de albine si 20 g drojdie proaspata. Se omogenizeaza bine tot acest amestec. Se bea intreaga cantitate numai dimineata, pe stomacul gol. Ce nu se consuma se arunca. Tot timpul, produsul trebuie preparat proaspat. Dupa 20 de minute, se mananca ceva consistent.
  • Fiecare dintre noi se confrunta zilnic cu o serie de probleme de viata, extrem de diferite de la caz la caz. Capacitatea de efort si forma fizica sunt premisele unei vieti normale, echilibrate. Atunci cand solicitarile sunt prea mari, cand se ivesc prea multe situatii de stres sau cand imbolnavirile acute sau cronice pun organismul la grea incercare, isi fac aparitia apatia si extenuarea, oboseala fizica, senzatia ca nu mai putem face fata vietii de zi cu zi. Urmarile unor astfel de stari prelungite pot fi: lipsa poftei de mancare, slabirea puterii de concentrare, nervozitatea, dereglari ale somnului, greata, varsaturi si imunitate redusa.
  • - Obrajii si mainile masate cu suc de mere se tonifica.
  • Un borcan de iaurt natural (nepasteurizat) se amesteca bine cu o lingurita de miere, o lingurita de otet de mere, 20 g drojdie de bere proaspata si se consuma pe stomacul gol, dimineata. Dupa 20 de minute, se mananca micul dejun. Se fac cure de trei saptamani, cu o saptamana pauza intre ele.
  • Se inmoaie seara fulgii de ovaz in lapte, iar dimineata se adauga un morcov ras si putina miere, dupa gust. Imbunatateste tonusul si memoria.
  • - Oboseala psihica, somnolenta si lipsa de concentrare se combat cu: ceai verde, ceai de sunatoare sau de catina alba uscata.
  • Organismul se revigoreaza astfel: in 200 g iaurt se pune o lingura otet de mere, o lingurita miere si 20 g drojdie proaspata. Se omogenizeaza bine si se bea totul dimineata, pe stomacul gol. Dupa 20 de minute, se mananca consistent.
  • - Ceapa si miere: intr-o sticla de 1 l se pun 150 g ceapa tocata marunt, 100 g miere poliflora si se completeaza cu vin natural. Se lasa la macerat 10 zile, dupa care se consuma cate o lingura de trei ori pe zi, inainte de masa. - Ceapa, zeama de lamaie si patrunjel: 3 cepe + 1 radacina curatata de patrunjel + sucul unei jumatati de lamai se baga in centrifuga. Sucul rezultat se bea dimineata, pe stomacul gol. - Macese si miere: peste 250 g macese uscate si zdrobite se pune 1 l de apa clocotita si se lasa la macerat 12 ore. Se filtreaza si se amesteca cu 1/2 kg miere poliflora, fierbandu-se pana la consistenta unui sirop. Se consuma cu apa minerala. - Lapte de soia: peste 250 g boabe de soia bine spalate se pune 1 l de apa plata si se lasa timp de 12 ore. Laptele rezultat se bea in ziua respectiva, iar peste boabe se mai poate adauga inca 1 l de apa. - Macerat de usturoi: 2 catei de usturoi pisati se macereaza vreme de o saptamana intr-un sfert de litru de vin alb natural. Se bea cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol. Pentru rezultate bune, se recomanda ca o cura sa dureze trei saptamani.
  • Daca va simtiti lipsit de energie, iata citeva remedii din plante care va pot ajuta. Adaugati intr-o cana cu apa rece doua linguri de miere cu doua de otet de mere. Puteti face aceasta zilnic ca sa va simtiti in forma. Otetul de mere va poate scapa si de micoze daca veti tine degetul afectat timp de o jumatate de ora, de trei ori pe zi, intr-un vas cu otet.