alimente si medicamente alunite anemie articulatii buze cancer circulatie ciuperca piciorului cosmetica dermatologie diabet digestie diverse dureri dverse exostoza febra ficat fiere friguri ginecologie greata hepatita hidroterapia infectie sub unghie, cu puroi inima intepaturi interne leac leacuri legume litiaza renala mahmureala mar medicamente hormonale naturale memorie metabolism miere mierea migrene noduli oase oboseala ochi oftalmologie orl ortopedie piele plamini plante polip prostata psihic raceala raceli si reumatism rana reteta de curatare a limfei retete energizante reumatism ricin rinichi sex sistem imunitar stomac stomatologie sughit tei ten transpiratie tuse ulcer urologie vicii
|
-Ceai de turita-mare, coada-calului si anghinare in parti egale: 2 linguri de amestec la 500 ml apa in clocot, se oparesc scurt si se lasa la infuzat 15-30 de minute. Se strecoara si se bea cat mai cald, 250 ml dimineata, inainte de masa, iar restul - in cursul zilei, cu inghitituri rare. (Anghinarea regleaza nivelul colesterolului sangvin, mareste pofta de mancare, curata rinichii si ficatul, creste diureza, iar, prin eliminarea apei din corp, ajuta la scaderea tensiunii. Turita-mare, coada-calului si ovazul topesc calculii renali, care se elimina fara dureri.) |